• CStrike-Design
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

• CStrike-Design

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Probleme la HLDS-urile Non-Steam, protocol 47 - 48, etc

In jos 
AutorMesaj
aLNN
Level 1
Level 1
aLNN

Eu am postat : 21
Varsta mea este de : 33
Cum ne ajuti la forum? : dA
Nick la cs : aLNN
Concursuri Castigate :
Probleme la HLDS-urile Non-Steam, protocol 47 - 48, etc Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Probleme la HLDS-urile Non-Steam, protocol 47 - 48, etc Right_bar_bleue

Data de inscriere : 04/03/2009

Probleme la HLDS-urile Non-Steam, protocol 47 - 48, etc Empty
MesajSubiect: Probleme la HLDS-urile Non-Steam, protocol 47 - 48, etc   Probleme la HLDS-urile Non-Steam, protocol 47 - 48, etc Icon_minitimeMier Mar 04, 2009 4:32 pm

Probabil ati observat ca deja toate serverele de nonsteam se dau peste cap.

Problema e urmatoarea: cei de la valve au facut update la engine-urile de la HLDS si toate serverele s-au updatat (sau la unele va zice ca trebuie sa inchideti serverul si sa updatati).

Deci:
Ce se intampla?:
1. Serverele NU mai sunt nonsteam dupa update ci sunt steam only
2. S-a schimbat si protocolul de comunicare client/server si asta inseamna ca, daca nu scot cei de la valve un patch (gen patch.v23b) pentru CS-ul normal, nu o sa mai mearga sa intrati fara steam pe servere chiar daca apare vreun patch pentru clientul de CS.

Ce putem face?:
1. Lasam serverele pe steam si doar cei cu steam mai pot intra.
2. Asteptam un crack nonsteam pentru engine-urile astea noi si un patch scos de cei de la valve pentru clientul de cs (cum ziceam, patch-uri gen v23b)
3. O a 3a solutie care inca nu stiu daca merge, sa facem in asa fel incat sa ramana engine-urile vechi, dar asta ar insemna ca doar cei fara steam ar putea intra, cei cu steam nu. Inca nu stiu cat de realizabila e chestia asta si ... nu stiu care cum se renteaza (ori doar steam, ori doar nonsteam, ori asteptam sa vedem daca apar crackuri si patchuri).
Sus In jos

Probleme la HLDS-urile Non-Steam, protocol 47 - 48, etc
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Server Public Protocol 47 + 48 Win
» ID-uri steam
» Install & Buy - STEAM
» Licenta Steam
» Cum poti achizitiona o licenta STEAM

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum