aLNN Level 1
Eu am postat : 21 Varsta mea este de : 33 Localitate : bUCURESTI Cum ne ajuti la forum? : dA Nick la cs : aLNN Concursuri Castigate : Data de inscriere : 04/03/2009
| Subiect: Probleme la HLDS-urile Non-Steam, protocol 47 - 48, etc Mier Mar 04, 2009 4:32 pm | |
| Probabil ati observat ca deja toate serverele de nonsteam se dau peste cap.
Problema e urmatoarea: cei de la valve au facut update la engine-urile de la HLDS si toate serverele s-au updatat (sau la unele va zice ca trebuie sa inchideti serverul si sa updatati).
Deci: Ce se intampla?: 1. Serverele NU mai sunt nonsteam dupa update ci sunt steam only 2. S-a schimbat si protocolul de comunicare client/server si asta inseamna ca, daca nu scot cei de la valve un patch (gen patch.v23b) pentru CS-ul normal, nu o sa mai mearga sa intrati fara steam pe servere chiar daca apare vreun patch pentru clientul de CS.
Ce putem face?: 1. Lasam serverele pe steam si doar cei cu steam mai pot intra. 2. Asteptam un crack nonsteam pentru engine-urile astea noi si un patch scos de cei de la valve pentru clientul de cs (cum ziceam, patch-uri gen v23b) 3. O a 3a solutie care inca nu stiu daca merge, sa facem in asa fel incat sa ramana engine-urile vechi, dar asta ar insemna ca doar cei fara steam ar putea intra, cei cu steam nu. Inca nu stiu cat de realizabila e chestia asta si ... nu stiu care cum se renteaza (ori doar steam, ori doar nonsteam, ori asteptam sa vedem daca apar crackuri si patchuri). | |
|