• CStrike-Design
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

• CStrike-Design

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

CUm creezi svr.cfg (Romanian)

In jos 
AutorMesaj
aLNN
Level 1
Level 1
aLNN

Eu am postat : 21
Varsta mea este de : 33
Cum ne ajuti la forum? : dA
Nick la cs : aLNN
Concursuri Castigate :
CUm creezi svr.cfg (Romanian) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100CUm creezi svr.cfg (Romanian) Right_bar_bleue

Data de inscriere : 04/03/2009

CUm creezi svr.cfg (Romanian) Empty
MesajSubiect: CUm creezi svr.cfg (Romanian)   CUm creezi svr.cfg (Romanian) Icon_minitimeMier Mar 04, 2009 4:38 pm

Daca aveti nevoie de un server.cfg pentru serverul tau si nu sti cum sa il faci, cred ca asta este cea mai buna solutie pentru tine si oricine care vrea sa aibe un server.cfg foarte bun.

Mai intai dute la -> http://cfgmaker.areacs.net
Dupaia poti genera server.cfg, tu trebuie sa completezi acele campuri si dupaia apesi butonul "Generate". Vei fi redirectionat catre o pagina noua unde se afla server.cfg-ul tau.
Acest cfgmaker calculeaza sv_maxrate si sv_maxupdaterate infunctie de maxplayers, sv_rate si viteza de upload (KB/s).

Tine minte:
1) Viteza de upload trebuie sa fie in KB/s !
2) Nu va faceti griji, puteti scrie rcon_password si sv_password deoarece nu vor fi salvate si nimeni nu le va putea vedea !
Sus In jos

CUm creezi svr.cfg (Romanian)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
• CStrike-Design :: Arhiva + Recycle Bin :: Arhiva-
Mergi direct la: