• CStrike-Design
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

• CStrike-Design

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Tutorial Spray Logo

In jos 
AutorMesaj
aLNN
Level 1
Level 1
aLNN

Eu am postat : 21
Varsta mea este de : 33
Cum ne ajuti la forum? : dA
Nick la cs : aLNN
Concursuri Castigate :
Tutorial Spray Logo Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Tutorial Spray Logo Right_bar_bleue

Data de inscriere : 04/03/2009

Tutorial Spray Logo Empty
MesajSubiect: Tutorial Spray Logo   Tutorial Spray Logo Icon_minitimeMier Mar 04, 2009 4:43 pm

Cu totii vrem , sa avem un tatuaj personalizat , iar eu , am venit cu un tutorial pt a face asta !

Step 1. Alegere poza:
Va alegeti ce poza sa faceti , daca vreti una de pe internet cautati la http://www.images.google.com , daca vreti una facuta de voi , puteti downloada PhotoShop de aici sau Real Draw PRO aici + Crack

Step 2. Downloadare Resurse:
Downloadam HL TagConverter de aici

Step 3. Deschidere + Modificare:
Deschidem HL TagConverter , apasam Open Image , Alegeti imaginea , dati Open ( Sau ENTER ) , apasam Adjust Image , avem un label numit Transparency , si apasam pe "This tool will allow you to make a specific color transparent" , apoi "Apply changes and convert to 256 colors" , apoi dam Save Tag , export WAD File , si o salvam de 2 ori in directorul cstrike ca pldecal.wad , si tempdecal.wad . Mai putem sa o facem si Export To Image , iar imaginea o punem in valve/logos/ ( NU CSTRIKE/LOGOS/ CUM FAC MULTI ! )

Step 4. Rezultatul:
Intrati in Cstrike ( Joc ) Si ducetiva in joc , si veti vedea noul tatuaj , aceasta doar daca ati facut cu fisierele wad , daca ati facut cu image , atunci ducetiva la Options => Multiplayer , si alegeti tatuajul
Sus In jos

Tutorial Spray Logo
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Tutorial Spray Logo CS 1.6
» Tutorial Mp3
» [Tutorial] Cum bannezi
» Tutorial RuneMod
» ICe & SnOw Tutorial

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum