aLNN Level 1
Eu am postat : 21 Varsta mea este de : 33 Localitate : bUCURESTI Cum ne ajuti la forum? : dA Nick la cs : aLNN Concursuri Castigate : Data de inscriere : 04/03/2009
| Subiect: Tutorial Spray Logo Mier Mar 04, 2009 4:43 pm | |
| Cu totii vrem , sa avem un tatuaj personalizat , iar eu , am venit cu un tutorial pt a face asta ! Step 1. Alegere poza: Va alegeti ce poza sa faceti , daca vreti una de pe internet cautati la http://www.images.google.com , daca vreti una facuta de voi , puteti downloada PhotoShop de aici sau Real Draw PRO aici + CrackStep 2. Downloadare Resurse: Downloadam HL TagConverter de aiciStep 3. Deschidere + Modificare: Deschidem HL TagConverter , apasam Open Image , Alegeti imaginea , dati Open ( Sau ENTER ) , apasam Adjust Image , avem un label numit Transparency , si apasam pe "This tool will allow you to make a specific color transparent" , apoi "Apply changes and convert to 256 colors" , apoi dam Save Tag , export WAD File , si o salvam de 2 ori in directorul cstrike ca pldecal.wad , si tempdecal.wad . Mai putem sa o facem si Export To Image , iar imaginea o punem in valve/logos/ ( NU CSTRIKE/LOGOS/ CUM FAC MULTI ! ) Step 4. Rezultatul: Intrati in Cstrike ( Joc ) Si ducetiva in joc , si veti vedea noul tatuaj , aceasta doar daca ati facut cu fisierele wad , daca ati facut cu image , atunci ducetiva la Options => Multiplayer , si alegeti tatuajul | |
|